Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679

Snažíme se pro vás najít a zprostředkovat ta nejlepší pojištění a proto musíme zpracovávat vaše osobní údaje. Nebojte se, s údaji neobchodujeme a děláme vše proto, aby byly v bezpečí. Bereme to vážně a opatrujeme vaše údaje jako oko v hlavě.

Vaše údaje musíme zpracovat, abychom mohli udělat nabídku, nebo smlouvu. Pokud tedy nesouhlasíte s poskytnutím údajů, nemůžeme pro Vás najít to nejlepší.

Máte právo odvolat svůj souhlas, pokud nám to zákon dovolí, tak vaše údaje smažeme.

Máte právo na přenos údajů jinam a můžete kdykoliv žádat o informace jaké údaje o vás zpracováváme.

Máte právo se obrátit na úřad pro ochranu osobních údajů. https://www.uoou.cz/

Máte právo odvolat i souhlas se zasíláním upozornění na výročí smlouvy, nabídky dalšího pojištění atd.

Jsme pod kontrolou České národní banky. https://www.cnb.cz/

Pokud chcete vědět více tak nás kontaktujte na Info@vyberpojiteni.cz, nebo čtěte ZDE celý dokument.

Copyright

Veškeré materiály publikované na webových stránkách společnosti Vyberpojisteni.cz jsou chráněny autorským zákonem. Produkty a služby, které jsou na webových stránkách uvedeny, informace o nich a jejich vyobrazení mohou být chráněny dalšími právy dotčených osob. Názvy a označení výrobků, služeb, firem a společností mohou být registrovanými obchodními známkami příslušných vlastníků.

Pokud od vás budeme potřebovat údaje, které vás budou identifikovat (osobní údaje) nebo které nám umožní vás kontaktovat za účelem poskytnutí produktu nebo služby, jež jste si vyžádali, výslovně vás o ně požádáme. Údaje, které shromažďujeme v souvislosti s uživateli našich služeb, mohou obvykle obsahovat vaše jméno a příjmení, váš e-mail a užívanou přezdívku. Pro některé (zejména placené) služby potřebujeme znát i některé další informace o uživatelích, proto prosím pečlivě prostudujte podmínky dané služby. V souvislosti s využíváním našich služeb o vás můžeme shromažďovat určité další informace, například název poskytovatele internetových služeb a adresu IP, pomocí které se přihlašujete k našim službám, datum a čas přístupu k těmto službám apod.

Cookies třetích stran

Společnost Vyberpojisteni.cz může za účelem propagace a optimalizace marketingové komunikace využívat inzerenty z řad třetích stran. Tyto třetí strany využívají cookies k měření účinnosti reklamy a za účelem individualizace jejího obsahu. Informace nashromážděné těmito třetími stranami mohou obsahovat data, jako např. údaje o geografické poloze (vyplývající z IP adresy) nebo kontaktní údaje, jako je např. emailová adresa, přičemž takové informace se shromažďují prostřednictvím těchto Stránek.

Změna pravidel o ochraně osobních údajů

Jakékoli v budoucnu učiněné změny našich pravidel o ochraně osobních údajů budou zveřejňovány na těchto stránkách. Pro jakékoli aktualizace či změny doporučujeme pravidelně tyto stránky kontrolovat.